Logo webu VEGAS-video.CZ VEGAS-video.CZ
×

Důležité novinky na váš e-mail

Vyplňte svůj e-mail, klikněte na ODEBÍRAT a nechte si posílat novinky, užitečné informace, rady a speciální nabídky rovnou na váš e-mail. Z odběru novinek se můžete kdykoli odhlásit.

Informace rozesílá maximálně 2x za měsíc provozovatel těchto stránek, firma ERPEA s.r.o. Vaši e-mailovou adresu s nikým nesdílíme. Můžeme ji však propojit s dalšími údaji o vás, např. s vašimi objednávkami apod. Přečtěte si, jak vaše údaje chráníme a zpracováváme.

CO JE DOBRÉ VĚDĚT O CENÁCH Magix VEGAS PRO než koupíte Vyšel nový
VEGAS Pro 21

Už jen pár dnů! Nejnovější VEGAS Pro 21 za tyto úžasné ceny >>

JAKÁ JE BĚŽNÁ CENA VEGAS 21 EDIT, PRO a POST?

Cena video střižny VEGAS Pro se liší především podle edice, kterou si vyberete. Běžné výrobcem doporučené ceny VEGAS Pro 21 pro nové i stávající uživatele zobrazuje následující tabulka. Pokud již nějaký VEGAS Pro vlastníte (libovolné číslo verze, jakoukoli barvu edice), platí pro vás cena za upgrade v posledním sloupci této tabulky. Pokud vlastníte libovolné MOVIE STUDIO, můžete upgradovat na jakýkoli VEGAS 21 za cenu upgradu.

Edice Cena nové licence Cena upgradu
VEGAS 21 EDIT 249 EUR 119 EUR
VEGAS 21 PRO 399 EUR 199 EUR
VEGAS Pro 21 SUITE 799 EUR 349 EUR
VEGAS 21 POST 599 EUR 299 EUR

Porovnat rozdíly v různých edicích VEGAS Pro >>

Ukázat aktuální promo akci s VEGAS Pro >>

KOUPIT u českého zastoupení

Chci obří slevu ve výprodeji

EXISTUJÍ STUDENTSKÉ SLEVY A ZVÝHODNĚNÉ ŠKOLNÍ VERZE?

Ano, pojmy jako školní cena nebo školní verze, příp. studentská sleva jsou ve světě VEGAS Pro dobře zabydlené již řadu let. Studenti, učitelé a školy, ale také státní instituce a některé neziskové organizace mohou zakoupit tzv. EDU-GOV-NonProfit licenci (neboli školní verzi) za trvale zvýhodněnou školní cenu. Obsah dodávky je u školní verze shodný, cena je však výrazně výhodnější.

Více o školních verzích, studentských slevách a cenově zvýhodněných EDU-GOV licencích pro školy a neziskovky >>

ZOBRAZIT ŠKOLNÍ CENY VEGAS PRO >>

Víte, jaké novinky přináší VEGAS v nové verzi 21?

JINÁ CENOVÁ ZVÝHODNĚNÍ VEGAS PRO

Kromě již zmíněných zvýhodněných cen upgradů a školních verzí jsou tu ještě množstevní slevy, přesněji řečeno výhodnější cena multilicence. V praxi ji využijí spíše firmy, školy nebo instituce. Minimální odběr je 10 licencí pro tentýž subjekt. Obsah multilicence je shodný, správa licencí je však jednodušší a cena výhodnější. Konkrétní cena se liší podle počtu uživatelů a typu držitele licence (komerční či nekomerční subjekt). Máte-li o multilicenci VEGAS Pro 21 nebo VEGAS POST zájem, kontaktujte nás >>

ČEKÁTE NA PROMO CENU? Nebo NA NOVOU VERZI či NA VÝPRODEJ VE SLEVĚ?

ČEKÁTE NA PROMO CENU? Nebo NA VÝPRODEJ STARÉ VERZE VE SLEVĚ?

Přihlaste se k odběru našich novinek a nic důležitého vám už neuteče. Pokud vyjde nová verze, když bude výhodná cena nebo se bude dít něco zajímavého, pošleme zprávu na váš e-mail. Vaši e-mailovou adresu s nikým nesdílíme.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: