Logo webu VEGAS-video.CZ VEGAS-video.CZ
×

Důležité novinky na váš e-mail

Vyplňte svůj e-mail, klikněte na ODEBÍRAT a nechte si posílat novinky, užitečné informace, rady a speciální nabídky rovnou na váš e-mail. Z odběru novinek se můžete kdykoli odhlásit.

Informace rozesílá maximálně 2x za měsíc provozovatel těchto stránek, firma ERPEA s.r.o. Vaši e-mailovou adresu s nikým nesdílíme. Můžeme ji však propojit s dalšími údaji o vás, např. s vašimi objednávkami apod. Přečtěte si, jak vaše údaje chráníme a zpracováváme.

Už jen pár dnů! Nejnovější VEGAS Pro 21 za tyto úžasné ceny >>

KDE HLEDAT SÉRIOVÉ ČÍSLO K VEGAS PRO, když ho znovu potřebujete

Následující návod se může hodit, když třeba… Svůj video editační software VEGAS Pro již nějaký čas používáte a vše funguje, jak má. Teď jste si ale koupili nový (lepší) počítač nebo jste museli přeinstalovat ten dosavadní stroj a potřebujete svoji licenci VEGAS Pro znovu aktivovat. Jenomže chybička se vloudila a své licenční číslo (serial number) k VEGAS Pro jste někde založili a teď ho nemůžete najít, případně padlo za oběť přeinstalaci původního počítače. Ať tak či tak, prostě ho nemáte a bez sériového čísla pochopitelně program VEGAS Pro „nerozchodíte“. Co teď?

NÁVOD PRO MAJITELE VERZE 14 NEBO NOVĚJŠÍ

Máte-li VEGAS Pro verze 14 a novější a již dříve jste ho úspěšně zaregistrovali/aktivovali online, pak najdete své sériové číslo (nebo chcete-li aktivační číslo či licenční klíč) také online, a to přímo ve svém uživatelském účtu na webu výrobce (MAGIX) zde:

https://www.magix.com/int/support/my-service-center/

Na přihlašovací stránce použijte první volbu „I already have a MAGIX login“ a přihlaste se e-mailem a heslem, které tam používáte.

Po přihlášení zvolte „My Products“ a u názvu produktu (např. VEGAS Pro 21) uvidíte svůj aktivační klíč (serial number), který bude pravděpodobně začínat znaky P3-

Pokud se tento postup nezdaří, kontaktujte nás prosím s uvedením e-mailové adresy, kterou jste použili pro online registraci vašeho VEGAS Pro.

JAK POSTUPOVAT, MÁTE-LI VEGAS 13 A STARŠÍ

Máte-li VEGAS Pro verze 13 nebo starší, pravděpodobně uživatelský účet u MAGIX vůbec nemáte, protože výrobcem programu byl tehdy někdo úplně jiný.

Své sériové číslo k VEGAS Pro hledejte buď v krabici (jestliže jste kupovali krabicové balení), nebo na dokladech o koupi (faktura, dodací list), případně v e-mailech od výrobce (Sony) či od prodejce, u kterého jste program zakoupili.

Pokud nenajdete, s důvěrou se obraťte na nás, obchodní zastoupení MAGIX, a uveďte název vašeho produktu včetně čísla verze a e-mailovou adresu, kterou jste použili pro online registraci vašeho VEGAS Pro.

Šikovný pomocník zrychlí práci s VEGAS PRO!

JAK POSTUPOVAT, KDYŽ JSTE VEGAS PRO DOSUD NEAKTIVOVALI

Text

ČEKÁTE NA VÝPRODEJOVOU SLEVU STARÉ VERZE?

ČEKÁTE NA PROMO SLEVU NOVÉ VERZE?

nebo CHCETE PŘÍŠTĚ VĚDĚT O NOVÉM VEGAS MEZI PRVNÍMI?

Přihlaste se k odběru našich novinek a nic důležitého vám už neuteče. Pokud vyjde nová verze, když bude výhodná cena nebo se bude dít něco zajímavého, pošleme zprávu na váš e-mail. Vaši e-mailovou adresu s nikým nesdílíme.

DALŠÍ ČLÁNKY NA PODOBNÉ TÉMA: